Facebook
VACATURE BEDRIJFSLEIDER

CampSolutions is een jong bedrijf, desondanks zijn we inmiddels toonaangevend als specialist op het gebied van tenten en tijdelijke accommodaties. Daarbij staat de juiste combinatie van functionaliteit en sfeer/beleving centraal. Samen met onze klanten en medewerkers zoeken we steeds weer naar innovatieve concepten en producten. Voor de volgende stap in onze ontwikkeling willen we naast ons sterk ondernemende en projectmatige karakter ook verder professionaliseren om onze ambities en beloften aan onze klanten waar te kunnen blijven maken.

Voor de nieuwe rol van bedrijfsleider zoeken we iemand die als ‘spin in het web’ verantwoordelijkheid neemt voor het operationele/logistieke proces. In nauwe samenwerking met alle disciplines houd jij het hoofd koel, bewaar je het overzicht en zorg je dat iedereen precies weet wat hij/zij te doen heeft. Het festivalseizoen veroorzaakt een sterke piekbelasting. Juist dan zijn jouw leiderschap, stressbestendigheid, organisatietalent en communicatieve vaardigheden van essentieel belang. Buiten het seizoen heb je een belangrijke rol in het doorstructureren en professionaliseren van de operatie. Een baan waarin geen enkele dag hetzelfde is!

Jij

- hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau
- hebt affiniteit met evenementen en festivals
- hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
- bent stressbestendig en gestructureerd
- bent een sterke communicator en weet mensen te inspireren
- bent bereid om je tijdens ons hoogseizoen extra in te zetten
- hebt brede kennis op het gebied van planning, personeel, administratie en procesmatig werken
- durft beslissingen te nemen en daarvoor te staan
- woont binnen een straal van 50km vanaf Empe

Wat staat ertegenover?

- Een fulltime rol binnen een ambitieus, professioneel en gezellig team
- Een marktconform salaris in overeenstemming met niveau, ervaring en leeftijd
- Veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatieven

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan voor 1 februari 2018 je motivatiebrief en CV naar femke@campsolutions.nl. Wij kunnen niet wachten om kennis met je te maken!