Facebook
FESTIVAL BRUILOFT

THE FESTIVAL THAT LASTS A LIFETIME 

Wij leveren onder andere: 

Accommodatie voor de bruiloft,
Overnachtingsaccommodaties,
Perfecte bloemist,
Ideale cateraar
Handige styliste
Fotograaf
Videograaf
Creatief voor ontwerpen trouwkaart, festivalbandje etc.
Weddingplanner/ceremoniemeester
Etc.

Terug naar overzicht

Festival Bruiloft

The festival that lasts a lifetime

Op weg naar de locatie hangen er kleurrijke linten in de bomen, de weg wordt gewezen door vrolijke op hout geschilderde bewegwijzering. Aangekomen bij de festival bruiloft ontvangen de gasten een uniek festival bandje met de trouwdatum en namen van het bruidspaar en betreden zij in dresscode “Summer Chique” het festivalterrein.

De ceremonie vindt buiten plaats, aangekleed met veel bloemen, strobalen, zitzakken, schapenvachten, linten en in de wind dansen de dromenvangers. De photobooth vult zich met vrolijke gasten die deze dag vastleggen met foto strips, de kinderen vermaken zich en een festival stylist vlecht wat boho-style bloemen in de haren van de gasten en familie, oude bekenden en vrienden genieten in de zon van elkaars gezelschap.

Na de feestelijke ceremonie wordt er geproost met een heerlijke cocktail. Uit de boxen klinkt lekkere loungemuziek en na de borrel gaan de gasten aan een mooi gedekte tafel zitten vol met vaasjes met bloemen onder een gezellige aangeklede luifel of lopen zij naar de rollende keukens om een heerlijke authentieke hamburger van de grill of allerlei high cuisine fingerfood hapjes te nuttigen. Op de achtergrond speelt een band een akoestisch repertoire en voor het dessert begeven de gasten zich naar de ijskar met Italiaans schepijs. Rondom de gasten knisperen er al vuurtjes die speelse flikkeringen produceren en de gasten warm houden.

 De muziek valt even stil en het bruidspaar begeeft zich naar de dansvloer waarna de gasten na de openingsdans, samen de nacht in dansen met het gelukkige bruidspaar.

Wanneer de dj zijn laatste nummer heeft gespeeld lopen de gasten naar hun accommodatie voor de nacht, ze volgen de lampionnen en fakkels die ze naar de festival camping begeleiden.
Het bruidspaar begeeft zich naar hun eigen bruidssuite…. een knusse en romantisch ingerichte bedstee. Ze blazen de laatste kaarsjes uit en sluiten de houten luikjes en vieren de eerste nacht van velen als gelukkig getrouwd koppel.

Centraal gelegen tussen de accommodaties van de gasten is een vuurplaats waar rondom zitzakken liggen en steigerhouten meubelen staan. De gasten nestelen zich op de zachte schapenvachten en genieten van familie, vriendschap en muziek tot in de vroege uurtjes terwijl er gezongen en gelachen wordt onder begeleiding van een akoestische gitaar die alle verzoeknummers speelt. Wanneer het laatste kooltje nagloeit zijn de meeste gasten al aangekomen bij hun tent. De tent heet ze welkom met een zacht licht wat vanbinnen schijnt. Daar vallen ze voldaan in slaap op een heerlijk comfortabel bed terwijl de wind zachtjes meeblaast met het geluid van de eerste vroege vogels.


Trouwen in een ongedwongen sfeer, op een indoor of outdoor locatie waar beleving centraal staat. CampSolutions kan jullie met ieder facet van de festival bruiloft assisteren.

Naast dat onze accommodaties, luifels en tenten een geweldige sfeer brengen voor uw festival bruiloft, zijn deze accommodaties ook aan te passen op ieder weer type. Of u uw gasten uit de felle zomerzon of regen wilt houden of juist de wind wilt vermeiden! Wij zorgen ervoor dat het weer geen obstakel kan worden.  
Naast het verzorgen van de accommodaties kan CampSolutions ook de gehele bruiloft, of verschillende onderdelen uit handen nemen, zoals:

Accommodatie voor de trouwceremonie en/of feest
Overnachtingsaccommodaties voor uw gasten
Perfecte bloemist,
Ideale cateraar
Handige styliste
Fotograaf
Videograaf
Creatief voor ontwerpen trouwkaart, festivalbandje etc.
Weddingplanner/ceremoniemeester
Etc.


Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Bel naar 055- 50 50 510 en vraag naar Larissa.